Bioritmus kalkulátor

2011. november 6., vasárnap

Írd be a születési dátumod!

Ez a böngészõ nem képes Java appletek megjelenítésére, vagy a Java le van tiltva a böngészõben. Ha használni szeretné ezt a bioritmus programot, engedélyezze böngészõjében a Java -t vagy töltsön le egy Java kompatibilis böngészõt. 

A bioritmus

A századfordulón fedezték fel, hogy életünk különböző ciklusokra oszlik, és 3 egymástól jól elkülönülő ciklusra lettek figyelmesek. Ezek a fizikai, a szellemi (intellektuális), és az érzelmi (emócionális) ciklusok.
A ciklusoknak vannak pozitív, illetve negatív fázisai, és vannak a kritikus napok, amikor pozitívból negatívba váltanak.

A fizikai ciklus
Ciklusideje 23 nap.
Hatással van fizikai állapotunkra, egészségünkre. Általában minél pozitívabb értéken van a görbe, annál frissebben, egészségesebben ébredünk reggel. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a negatív értékeknél meg fogunk betegedni, esetleg meghalnánk, hanem csak annyit, hogy fogékonyabbak vagyunk a fertőzésekre, betegségekre, és hamarabb fáradunk el.

Az érzelmi ciklus
Ciklusideje 28 nap.
A ciklus pozitív napjaiban fogunk kedvesünknek szerelmet vallani, és teljes odafordulással szeretni mindenkit, aki szívünkhöz közel áll. A negatív napokban könnyebben magunkba zárkózunk, és elbizonytalanodunk érzéseinkben. Azonban ne engedjük, hogy kapcsolatainkat ezek a félelmek befolyásolják, hiszen lesznek még pozitív érzelmi fázisok is.

A szellemi ciklus
Ciklusideje 33 nap.
Jó esélye van annak, hogy a ciklus pozitív szakaszában fog az alkotó elme szárnyalni, ezeken a napokon fogunk tudni leginkább tanulni, új ismereteket elsajátítani. A negatív napokon is lehet gondolkodni, de tudjuk, hogy nem aznap fog megvilágosodni korszakalkotó gondolatunk. Ha tehetjük, a pozitívabb napokon menjünk vizsgázni, valószínűleg jobb eredményt fogunk elérni.


Add a Twitter-hez | Add az iWiW-hez | Megosztás | Add a Startlaphoz | Add a Google Reader-hez

Szatmári Nóra ajánlja:

Kristályharmonizáció Kínai horoszkóp 2017 Ezoterikus Kalendárium 2017 Bármilyen rendezvényt felturbózunk! Jósnő, asztrológus, grafológus...


Ezoterikus.hu Optimista Kártya.hu Kínai-horoszkóp.hu Számmisztika.hu Kulináris világ.hu Rendezvényprogram.hu Biborcsillag.hu